EUROPAMESTRE SIKRER STORT KORT TIL NORDIC LEAGUE

EUROPAMESTRE SIKRER STORT KORT TIL NORDIC LEAGUE

Torsdag blev finalen af tourskolen på Nordic Golf League afgjort. Dermed blev der delt kategorier ud til den nordiske third-level-tour, som den danske Ecco Tour er en del af.

Her fik ni danskere den bedste og mest eftertragtede kategori – nemlig kategori 7 – som sikrer dem adgang til samtlige turneringer på Nordic Golf League. Heriblandt er to af europamestrene for hold, Hamish Brown fra Aalborg og Christoffer Bring fra Næstved.

Førstnævnte er fortsat amatør. Sønnen til Aalborg-proen og PGA of Denmark-formanden Marcus Brown fik en andenplads i Sverige og endte dermed som bedste dansker i finalefeltet. Bring er turnet professionel og fik en delt ottendeplads. Derudover fik syv andre danskere den bedste kategori med sig fra Haversdals Golfklubb.

Tobias Poke, bror til European Tour-spiller Benjamin Poke, er en af dem. Derudover kan Jonas Lykke Petersen, Frederik Birkelund, Marcus Garfield Hansen, Magnus Krebs, Malthe Laustsen og Frederik Severin Tøttenborg vælge og vrage mellem turneringerne på Nordic League til den kommende sæson.

Related posts

X