EUROPAS FLAGSKIBSMESTERSKAB ENDTE I USA

EUROPAS FLAGSKIBSMESTERSKAB ENDTE I USA

Af Mogens Nielsen

Finalen i BMW PGA Championship blev dramatisk. Både i kampen om sejren, men i høj grad også om de sidste automatiske pladser på Ryder Cup holdet. Nicolai Højgaard og JB Hansen sluttede lige som bedste danskere. 

Set med danske øjne blev udbyttet af Flagskibet BMW PGA Championship ganske glimrende, dog uden placeringer mellem de bedste 15.

Nicolai Højgaard kom i sin runde flot tilbage efter en skidt start. Men en dobbeltbogey på næstsidste hul, kostede en del placeringer, så Nicolai sluttede på en delt 20. plads efter sidste runde i en under par.

Joachim B. Hansen sluttede sin runde med tre birdies for fire under par og fik dermed også en delt 20. plads Joachim tager et godt og vigtigt ryk frem på Race to Dubai, hvor han aktuelt ligger til at holde sit kort.

Lucas Bjerregaard fik med en sidste runde i to under par en placering som delt nummer 35, hvilket giver ham håb om at kunne at genvinde sit kort, idet han er beregnet til at rykke fra nummer 168 til 147 på ranglisten. Endelig gik Jeff Winther i gode 69 og rykkede fri af bunden med en endelig delt 71. plads.

PGA Mesterskabet blev vundet af amerikaneren Billy Horschel, der på sidste hul med en birdie til 19 under par totalt, fik kæmpet sig et slag foran Kiradech Aphibarnrat, Jamie Donaldson og Laurie Canter.

Turneringen var sidste event tællende til de ni automatiske Ryder Cup pladser. Det blev et drama om de sidste af disse pladser, idet holdet virtuelt skiftede udseende, stort set fra hul til hul. De der endte lige udenfor de automatiske pladser, skal nu sammen med nogle erfarne spillere lidt længere nede ad listerne kæmpe om de tre picks, som Padraig Harrington som kaptajn har til rådighed, og som muligvis offentliggøres allerede senere søndag aften.

BMW PGA Championship, Resultat

De ni pladser går (Uofficielt) til:
Jon Rahm
Tommy Fleetwood
Tyrrell Hatton
Bernd Wiesberger
Rory McIlroy
Viktor Hovland
Paul Casey
Matthew Fitzpatrick
Lee Westwood

Related posts

X