EUROPAS RYDER CUP HOLD ER KOMPLET

EUROPAS RYDER CUP HOLD ER KOMPLET

Af Mogens Nielsen

Søndag aften har kaptajn Padraig Harrington sat navn på sine tre picks. Dermed er holdet, der fra den 24. september på Whistling Straits skal forsøge at genvinde pokalen for Europa nu komplet.

Padraig Harrington valgte Sergio Garcia, Shane Lowry og Ian Poulter som sine tre picks. De to førstnævnte endte i kvalifikationen lige efter de valgte på World Cup listen og noget længere nede på European Point listen. Ian Poulter sluttede som nummer 14 henholdsvis nummer 23 på listerne. Overraskende valg? Måske og måske ikke. Harrington er gået efter det erfarne og netop Poulter kaldes jo ofte  mr. Ryder Cup. Han har nemlig præsteret hver gang, han har deltaget.

Kigger man på, hvem der var tæt på og ikke kom med, kan nævnes Victor Perez og Justin Rose. Sidstnævnte sluttede på en delt sjetteplads søndag eftermiddag i dagens næstbedste score. Men det var altså ikke nok til direkte kvalifikation og heller ikke et wild card.

Det nu komplette hold ser sådan ud, med de fire første navne fra European Point List, de næste fem fra World Point List og de sidste tre som Captain’s picks:

Jon Rahm
Tommy Fleetwood
Tyrrell Hatton
Bernd Wiesberger

Rory McIlroy
Viktor Hovland
Paul Casey
Matthew Fitzpatrick
Lee Westwood

Sergio Garcia
Shane Lowry
Ian Poulter

Related posts

X