FÅ ET UNIKT INDBLIK I DET AT VÆRE CADDIE PÅ EUROPA TOUREN

FÅ ET UNIKT INDBLIK I DET AT VÆRE CADDIE PÅ EUROPA TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Er man tilhænger af gode historier og anekdoter ude fra touren, så bør man gå ind på Facebook og følge “The Tour Caddie”. Her kan man bl.a. høre om dengang, hvor John “Scotchy” Rasmussen til Ryder Cup blev irettesat af en af de amerikanske stjerner.

Det er golfspillerne, der slår slagene, men et af de vigtigste medlemmer i teamet omkring dem er deres caddie. De oplever selvfølgelig en masse ting, når de rejser rundt i hele verden sammen med deres arbejdsgiver, og vil man gerne have et unikt indblik og høre gode historier og anekdoter ude fra touren, så bør man gå ind på Facebook og følge “The Tour Caddies“.

– Læs mere: Årets Klub og Ildsjæl

En af de caddier, der bidrager med historier og anekdoter, er John “Scotchy Rasmussen, der har gået for mange af de store europæiske stjerner. Bl.a. var han caddie for Lee Westwood, da denne ved Volvo Scandinavian Masters i 1996 vandt sin første sejr på Europa Touren, og han for nogle år siden var han på baggen for Jeff Winther. Igennem sin lange karriere har “Scotchy” også været med til Ryder Cup, og i nedenstående video fortæller han om dengang, hvor han blev irettesat af en af de amerikanske spillere.

På billede ses John “Scotchy” Rasmussen som caddie for Jeff Winther ved Made in Denmark i 2016.

https://www.facebook.com/TheTourCaddies/videos/227795048312581/?t=12

Vil man følge The Tour Caddies på Facebook, kan det ske via dette link.

Related posts

X