FEM BIRDIES PÅ SYV HULLER KAN REDDE SÆSONEN

FEM BIRDIES PÅ SYV HULLER KAN REDDE SÆSONEN

Af Søren Amstrup

Anden runde af Wyndham Championship nærmer sig sin afslutning, og det ser i skrivende stund ud til at hele 85 spillere klarer cuttet ved årets sidste turnering i den regulære sæson på PGA Touren. Cutgrænsen ligger på tre under par, og den grænse kom Søren Kjeldsen flot under fredag formiddag.

Som GOLFavisen kunne berette fredag eftermiddag, så gik Søren Kjeldsen en bogey-fri 63’er, og han fløj fra en delt 86. plads til en delt ottendeplads. Den placering er i mellemtiden blevet til en delt 13. plads i samlet otte under par. Den placering deler Søren med seks andre spillere, og de har alle blot fem slag til førstepladsen.

Læs også: Forrygende bogey-fri Kjeldsen 78 pladser frem

Efter fredagens formiddags-startere førte den svenske stjerne Henrik Stenson efter at have fulgt op på sin 62’er torsdag med en 66’er fredag. Stenson er samlet 12 under som den eneste i feltet, og han har tredjepladsen for sig selv. Foran sig har han nemlig to rutinerede amerikanere, Ryan Armour og Webb Simpson. Førstnævnte gik en helt forrygende runde i blot 61 slag, nu under par, og Simpson brugte 64 slag fredag efter sin 63’er torsdag. Duoen er 13 under for turneringen.

https://twitter.com/PGATOUR/status/898601275125714944

FedEx Cup’ens slutspil starter i den kommende weekend, og her kommer listens 125 bedste spillere med. Der er derfor naturligt meget fokus på spillerne omkring 125. pladsen på listen. Det kræver en god uge for dem, hvis de skal være garanteret et kort til næste år og en plads i slutspillet. Nummer 125 er den australske tidligere majorvinder Geoff Ogilvy. Efter 11 huller var han et slag over par og langt væk fra cutgrænsen, næste års kort og slutspillet. Men så kom magien. Fem birdies på de afsluttende syv huller noterede australieren, og han er nu med i weekenden og har chancen for at sikre sig de nødvendige points!

Både Davis Love III og hans søn Dru Love klarede cuttet og ligger fint til inden lørdagens tredje runde. Vi ser frem til at følge den spændende afslutning og håber på masser af danske birdies.

Leaderboardet kan følges her, og turneringen kan ses på C More Golf.

 

Relaterede artikler

X