FEM SPILLERE ER SIKRE PÅ RYDER CUP DELTAGELSE

FEM SPILLERE ER SIKRE PÅ RYDER CUP DELTAGELSE

BMW PGA Championship er sidste tællende turnering i kapløbet om de 12 pladser på det europæiske Ryder Cup hold. Fem europæiske spillere kan dog slappe af, da de er matematisk sikre på en plads.

BMW PGA Championship er den sidste tællende turnering, før det endelige europæiske Ryder Cup hold bliver sammensat. Turnering kan med sine mange point til World Point listen og European Point listen få afgørende betydning for de sidste pladser på holdet. Dels kan enkelte spillere med et topresultat nå at spille sig direkte ind på holdet, og i endnu højere grad få indflydelse på, hvem der skal tildeles de tre Captain’s picks (wild cards). Disse tre navne forventes offentliggjort mandag, når kaptajn Padraig Harrington har fået tid at tænke sig om og også meddelt spillerne sin beslutning.

Fem spillere har dog allerede sikret sig så mange på point på den ene eller anden liste, at de allerede er sikre på en plads. Det er Jon Rahm, Paul Casey, Rory McIlroy, Viktor Hovland og Tommy Fleetwood.

Ikke mindst grundet brødrene Højgaards fantastiske resultater på det seneste har mange helt naturligt stillet spørgsmålet om mulig dansk deltagelse. Skal det ske, kan det kun blive via et af de tre Captain’s Picks.

Related posts

X