FEMTEPLADS TIL HUNDEBØLL I HERO OPEN

FEMTEPLADS TIL HUNDEBØLL I HERO OPEN

Af Mogens Nielsen

Søren Kjeldsen og Oliver Hundebøll var længe med i opløbet om sejren i Hero Open på DP World Tour. Det endte med en femteplads til Hundebøll lige foran Kjeldsen, mens sejren gik til amerikaner.

En spændende finale med to danskere fremme langt ind i runden endte med sejr til Sean Crocker fra USA. Crocker havde en tester for par på sidste hul for at undgå omspil med englænderen Eddie Pepperell, som han holede sikkert fra halvanden meter 68 for runden og totalt 22 under for turneringen, et slag foran Pepperell, der gik sidste runde i en tangering af dagens laveste score i 65.

I 19 slag under par deltes tredjepladsen mellem David Law fra Skotland og spanieren Adrian Otaegui.

Som nævnt var både Oliver Hundebøll og Søren Kjeldsen med i kampen om sejren et godt stykke ind i runden. Oliver Hundebøll startede helt forrygende med fem birdies på de første syv huller. På ottende hul, var Oliver lige frisk nok med sit birdieforsøg, der endte med bogey efter en misset retur. Oliver endte i fem under par og totalt 18 under par, delte han femtepladsen med Jens Dantorp fra Sverige. Fornemt resultat til Hundebøll, der også i næste uge spiller DP World Tour på en invitation.

Søren Kjeldsen havde fundet en rigtig varm putter frem til finalerunden. Syv under på de første 14 huller efter fem birdies og en eagle sendte Kjeldsen op bare et slag fra den førende. Desværre stoppede stimen der, og resten af vejen ind blev det pars og en bogey for 66. 17 under par totalt blev det en delt syvendeplads sammen med to øvrige spillere.

Kristoffer Bring gik som Søren Kjeldsen i seks under par. Dermed rykkede Kristoffer fra en delt 57. plads helt frem som delt nummer 22. Et fantastisk udbytte af invitationen til turneringen og suverænt karrierens bedste resultat til Kristoffer Bring, som vi nok skal komme til at se mere til fremover.

Jeff Winther sluttede på en delt 41. plads.

Hero Open, Resultat med pengepræmier

Related posts

X