FIN FINALERUNDE AF SEBASTIAN I PALM SPRINGS

FIN FINALERUNDE AF SEBASTIAN I PALM SPRINGS

Sebastian Cappelen sluttede fint af ved The American Express på The Club at PGA West i den californiske ørkenby Palm Springs. Det rakte ikke til det store avancement, men det var en god runde for selvtilliden og -forståelsen.

Danskeren havde blot en enkelt bogey på kortet søndag, og da han samtidig noterede fire birdies, endte finalerunden i tre under par, og det rakte til en delt 64. plads til danskeren. Et avancement på fem pladser efter en sløj tredje runde i seks slag over par.

Cappelen stiller til start i den kommende weekend i San Diego på en historiske Torrey Pines ved Farmers Insurance Open. En bane der til juni også lægger græs til US Open. Cappelen er til start i San Diego side om side med stjerner som Phil Mickelson og Rory McIlroy.

https://twitter.com/PGATOUR/status/1353490739116863488

The American Express blev vundet af sydkoreanske Si Woo Kim, der måtte grave dybt efter otte birdies, der endte med alle at blive nødvendige for at sikre en sejr på et slag til Patrick Cantlay. Den 28-årige Cantlay havde nemlig brændt banen fuldstændig af nogle timer tidligere, da han fulgte seks birdies på for-ni op med yderligere fem på bag-ni. Det gav amerikaneren en runde i hele 11 slag under par, et avancement på 11 pladser og et samlet resultat på 22 under par.

Kim havde dermed noget at sigte efter, og han var 21 under med tre huller igen. Med is i blodet sikrede han de nødvendige birdies på 16 og 17, og på 18 var en par nok til at sikre sejren for sydkoreaneren, der i 2017 vandt sin seneste sejr ved The Players Championship på TPC Sawgrass.

Tony Finau endte på fjerdepladsen efter en finalerunde i fire under par, mens Max Homa raslede fra førstepladsen helt ned på en 21. plads efter en 76’er, fire over par.

Slutstilling The American Express

Relaterede artikler

X