Fitzpatrick og Hatton fortsætter parløbet

Fitzpatrick og Hatton fortsætter parløbet

Ved DP World Tour sæsonfinalen i Dubai fortsætter de to englændere Matt Fitzpatrick og Tyrrell Hatton parløbet i toppen af leaderboardet. Under fredagens anden runde var begge spillere rundt i 67 slag, og de har nu et forspring på tre slag ned til Alex Norén og Adri Arnaus på tredjepladsen.

Årets US Open vinder, Fitzpatrick, elsker Earth Course på Jumeirah Golf Estates i Dubai. Han vandt her i 2016, foran Hatton, og igen i 2020, mens han i fjor sluttede på andenpladsen efter Morikawa. Skulle det ende med en tredje sejr, kan det meget vel betyde, at han også bliver samlet vinder af DP World Tour 2022. Det afhænger af hvor Rory McIlroy slutter. Nordireren spillede sig frem i dag, og er nummer 11 halvvejs gennem turneringen.

De to danskere var begge under par i dag. Igen var Rasmus Højgaard bedst. Højgaard brugte 70 slag trods en skidt start, hvor han var tre over par efter tre huller. Det placerer ham samlet seks slag unde par som nummer otte, seks slag efter de førende englændere. Thorbjørn Olesen var rundt i 71 slag, og avancerede et par pladser til nummer 38.

Ashun Wu var med 78 slag dårligste mand i første runde, men i dag var bedst af alle og forbedrede sig hele 14 slag. Det rækker til en 20. plads. Jon Rahm spillede sig ind i top-5 med en 66’er og vinderen fra 2017 og 2019 er ligesom Fitzpatrick også på jagt efter sin tredje triumf i sæsonfinalen.

 

Related posts

X