Santander
header abonnemnt teaser
FLOT BAGNI SIKREDE KUCHAR SEJREN PÅ HAWAII

FLOT BAGNI SIKREDE KUCHAR SEJREN PÅ HAWAII

Af Mogens Nielsen

Det blev næsten til det sidste en spændende og tæt affære mellem de to førende fra lørdag i Sony Open. Matt Kuchar satte hurtigt sin føring til, men kom stærkt tilbage og vandt sin anden sejr på to måneder.

Matt Kuchar satte med tre bogies og en birdie på de første fem huller sit toslags forspring til og da Andrew Putman på de samme huller var en under par, var han pludselig i spidsen. Kuchar kom stærkt tilbage med fem birdies fra niende til 15. hul. 21 under par og tre slag foran Putnam, der måtte kæmpe for at holde andenpladsen for sig selv.

Matt Kuchar kom ind med en runde i 68 og sluttede 22 under par. Putnam holdt sin alene andenplads i 18 under par, et slag foran Marc Leishman, Hudson Swafford, Corey Conners og Chez Reavie på den delte tredjeplads.

De tre største favoritter inden turneringen, Justin Thomas, Bryson DeChambeau, og Patrick Reed var alle pænt med fremme i slutstillingen. De blev i nævnte rækkefølge delt 16, delt 13 og delt 10.

Læs også: Dansk dame kom på podiet i Abu Dhabi

Resultatet på Hawaii sender uofficielt Lucas Bjerregaard to pladser ned på verdensranglisten til nummer 47, idet han overhales af Andrew Putnam og Brandt Snedeker. Ingen af disse overhaler dog Thorbjørn Olesen, der fortsat er nummer 43. Vinderen Matt Kuchar skulle rykke fra nummer 32 og op som nummer 22.

Sony Open, Slutresultat

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------