FLOT START AF LASSE OG JEFF PÅ “MONSTERET”

FLOT START AF LASSE OG JEFF PÅ “MONSTERET”

Af Peter Skott Carlsen.

Godt 7.000 meter måler Green Eagle Golf Courses ved Hamburg, og kombineret med vind og til tider regn var det en hård test på førstedagen af Porsche European Open. Det slap Lasse Jensen og Jeff Winther rigtig godt fra.

For anden gang på få uger er Europa Touren tæt på Danmark, når der bliver spillet på Green Eagle Golf Courses, der af flere grundet sine næsten 7.000 meter kaldes for “Monsteret”. Lasse Jensen var ude i formiddagens bolde, og det gik rigtig godt med en runde i 71 slag (-1), der giver ham en 13. plads. Inden turneringen er han helt nede som nummer 193 på Race to Dubai Rankings.

– Læs mere: Europa Tour spiller vinder sæsonfinale i USA

I alt er otte danskere til start i Tyskland, og næstbedste dansker var Jeff Winther med en runde i par. Nicolai Højgaard, Søren Kjeldsen og Lucas Bjerregaard er med hver deres runde i +2 også inde for cutgrænsen, mens Thomas Bjørn (+5), Nicolai Tinning (+6) og Joachim B. Hansen (+7) alle har brug for en lav runde fredag, hvis de skal klare sig videre til weekenden.

– Læs mere: Limfjordens perle

Fem spillere fra verdensranglistens top-50 er med, og af dem fik Paul Casey (nummer 17 i verden) den bedste start, da han med -6 er alene på førstepladsen. Bedst rangerede spiller i feltet er verdens nummer ni, Xander Schauffele, og han lagde ud med +1.

Anden runde fra Hamburg kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:00 – 13:00 og igen fra kl. 15:00 – 18:00.

Porsche European Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X