FLOTTE RESULTATER TIL DANSKE DAMER PÅ LANGFART

FLOTTE RESULTATER TIL DANSKE DAMER PÅ LANGFART

Af Mogens Nielsen

Søndag formiddag har man fundet vinderne på både LPGA Tour og LET Tour, der begge har været på langfart. Det blev til en delt femteplads og en delt 14. plads til de bedste danske damer på verdensranglisten.

Nanna K. Madsen fik en flot delt femteplads i Ladies Classic Bonville , der blev afviklet i Australien, syd for Brisbane. Nanna gik sin sidste runde i 70 slag, eller to under par og sluttede totalt fem under par. Som i tredje runde lagde Nanna ud med et par hurtige bogies, men kom så stærkt tilbage.

Nanna K. Madsen sikrede en check på små 7.500 euro og rykker ind som nummer 30 på Order of Merit, der nu er en pointliste mod tidligere en indtjeningsliste.

Sejren gik til den franske dame Celine Boutier, der havde fire slags forspring inden finalerunden. Hun vandt i samlet 12 under par med amerikaneren Kate Burnett to slag efter på andenpladsen.

Ladies Classic Bonville, Slutresultatet med pengepræmier

Ligeledes søndag er finalen i Honda LPGA Thailand afviklet. Her endte det også med sejr til den førende efter tredje runde. Jessica Korda førte her med fire slag før finalerunden og hun endte også med et fire slags forspring, da hun i samlet 21 under par henviste Lexi Thompson og Moriya Jutanugarn til den delte andenplads.

Læs også: Danske damer spiller fortsat fremragende

Nicole Broch Larsen kunne med 71 i sidste runde ikke holde sin plads i top 10. Hun endte samlet i 12 under par på en 14. plads, som hun måtte dele med fire øvrige damer. Trods alt en flot præstation af Nicole, idet man skal huske at turneringen havde hele verdenseliten til start, herunder samtlige de seks førende på verdensranglisten. Resultatet rykker Nicole fra en delt 27. plads frem som nummer 20 på LPGA Tours Order of Merit.

Honda LPGA Classic, Slutresultat

Relaterede artikler

X