FLYVENDE KJELDSEN OVERHALEDE JB HANSEN

FLYVENDE KJELDSEN OVERHALEDE JB HANSEN

Af Mogens Nielsen

En stærkt spillende Søren Kjeldsen er nu bedste dansker i Italian Open, da Joachim B. Hansen samtidig gik en skidt runde. Matthew Fitzpatrick i førerbolden med JB, er nu alene i spidsen.

Søren Kjeldsen var flyvende i starten af sin tredje runde, da han fra tredje hul lavede fem birdies i træk. Søren nåede med en birdie mere på 11 hul til seks under og i delt føring, men udover en birdie mere, kom der desværre bogies på både 16. og 18. hul, så runden endte i de fem under par, Søren allerede var i efter syv huller.

Samlet er Kjeldsen i ni under par og har sjettepladsen for sig selv. Derimod gik det skidt for Joachim B. Hansen, der var rundt i tre over par efter fem bogies og to birdies. JB rykkede med runden ned på en delt 13. plads i samlet seks under par.

Læs også: Dansk kvartet under par på Challengetouren

JB Hansen var ikke den eneste der havde det svært. Justin Rose der var turneringens største favorit som verdens nummer fem, brugte hele 78 slag i en birdieløs runde med syv bogies og ligger nu delt nummer 51!

Matthew Fitzpatrick gik i tre under par og samlet i 13 under par er han nu alene i spidsen et slag foran Kurt Kitayama (65) og to foran Kjeldsens spillemakker Robert MacIntyre, der sammen med koreaneren Wang med 64 præsterede lørdagens laveste score.

Matt Wallace og Bernd Wiesberger deler fjerdepladsen et slag foran Søren Kjeldsen.

Kan det ikke blive dansk sejr, vil enhver topplacering nu også være velkommen. Topplaceringer kan sikre de to danske finalister pladser i slutspillet. Dertil er der de store pengepræmier samt verdensranglistepoint til top 47 og lige med 44,00 til vinderen.

Viasat Golf og viaplay.dk sender søndagens finale direkte fra klokken 12:00 og stilling og scores vil også kunne følges her.

Relaterede artikler

X