FØLG LUCAS OG JB I SUN CITY

FØLG LUCAS OG JB I SUN CITY

Af Peter Skott Carlsen.

64 spillere, 7,5 mio. dollars i præmiesum, 2,5 mio. dollars i førstepræmie, 10.000 point til Race to Dubai Rankings og en masse verdensranglisten. Det er hovedingredienserne til Nedbank Golf Challenge, der i år har Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen til start. Sæsonens næstsidste turnering på Europa Touren kan følges på viasat Golf og Viaplay.dk.

Top-51 på Race to Dubai Rankings kvalificerer sig til DP World Tour Championship i næste uge i Dubai, og den turnering vil Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen selvfølgelig gerne være en del af, og det er blot en af de mange ting, der er at spille for i denne uge i Sydafrika ved Nedbank Golf Challenge. 7,5 mio. dollars spilles der om uden cut, og af dem går de 2,5 mio. dollars til vinderen, hvilket er rekord på Europa Touren. Bjerregaard er inden turneringen nummer 49 på Race to Dubai Rankings, mens Hansen er nummer 52, så de kan endnu ikke vide sig sikker på sæsonfinalen.

– Læs mere: Ugens europæiske ranglister

Nedbank Golf Challenge, der har Lee Westwood som forsvarende mester, spilles i fantastiske omgivelser i Sun City, og turneringen kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk på nedenstående tidspunkter, og Henrik Knudsen og Leif Nyholm er kommentatorer.

Torsdag kl. 08:00 – 15:00.
Fredag kl. 09:00 – 15:00.
Lørdag kl. 08:30 – 14:30.
Søndag kl. 08:00 – 14:00.

Nedbank Golf Challenge, starttider.

Relaterede artikler

X