Primo Tours
header abonnemnt teaser
FØLG U.S. PGA CHAMPIONSHIP PÅ VIASAT

FØLG U.S. PGA CHAMPIONSHIP PÅ VIASAT

Af Peter Skott Carlsen.

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen er ved de sidste forberedelser, inden det torsdag går løs med sæsonens anden major, U.S. PGA Championship. Turneringen spilles på den meget svære Bethpage Black i New York, og den danske duo og resten af feltet kan følges på Viasat.

Brooks Koepka er forsvarende mester ved U.S. PGA Championship, hvor Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen repræsenterer de danske farver i turneringen, der i år er rykket frem til maj måned. Det bliver spændende at se, hvor den danske duo befinder sig på formkurven inden næste uges Made in Denmark i Himmerland.

– Læs mere: Starttider i PGA Championship

Turneringen sendes live på Viasat Golf og Viaplay.dk på nedenstående tidspunkter, og kommentatorer er Henrik Knudsen og Leif Nyholm, mens Thomas Heiredal er banereporter og interviewer.

Torsdag kl. 19:00 – 01:00.
Fredag kl.19:00 – 01:30.
Lørdag kl. 20:00 – 01:00.
Søndag kl. 20:00 – 01:00.

U.S. PGA Championship, starttider.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------