TRÆNGSEL I NORDIRLAND

TRÆNGSEL I NORDIRLAND

Af Peter Skott Carlsen.

I lang de fleste turneringer på Challenge Touren er der 156 spillere til start, men i denne uge i Nordirland er feltet udvidet til 192 spillere. Syv af dem er fra Danmark, og Martin Simonsen kom bedst fra start.

ISPS Handa World Invitational er en lidt speciel turnering, for spilles en turnering for herrer sideløbende med en turneringer for damer. Det hele sker på Galgorm Castle Golf Club og Massereene Golf Club i Nordirland, og der spilles på en runde på hver bane, inden cuttet falder.

– Læs mere: Joachim B. Hansen med forrygende start i Tjekkiet

Der er ingen danske damer med, men i herrernes turnering, der er tællende til Challenge Touren er syv danskere med. For Martin Simonsen skulle første runde spilles på Galgorm Castle Golf Club, og her var han rundt i 68 slag (-2), der placerer ham på en 20. plads blandt de 192 spillere. Peter Launer Bæk var rundt i 69 slag (-1) på Massereene Golf Club, mens Benjamin Poke, der blev en flot nummer tre i sidste uge i Silkeborg var rundt i par.

– Læs mere: Sneglenes formand spiller rollator-golf

Cuttet falder fredag, hvor top-60 og lige går videre til en runde lørdag, hvor der igen falder et cut, således det er top-35, der spiller finalerunde søndag. Cutgrænsen er efter første runde, og på den forkerte side finder man de resterende dansker i Rasmus Højgaard (+1), Jeppe Pape Huldahl (+1), Marcus Helligkilde (+3) og Nicolai Højgaard (+5).

I damernes turnering fører Eleanor Givens efter en runde i 67 slag (-6).

ISPS Handa World Invitational, leaderboard.

Relaterede artikler

X