Forhåndsfavoritter i tæt opløb i Dubai

Forhåndsfavoritter i tæt opløb i Dubai

De store navne er næsten alle med fremme i kampen om sejren i DP World Tour Championship. Lørdag blev der præsteret en del lave runder og der gav en del forskydninger i stillingen. Der kæmpes ikke kun om turneringssejren, men også den samlede sæsonsejr, en masse penge, Ryder Cup point og point til verdensranglisten.

Jon Rahm, Rory McIlroy og polakken Adrian Meronk gik alle i 65 slag, der blev lørdagens laveste scorer. Det har bragt Jon Rahm alene i spidsen i 15 under par. Herefter følger Matt Fitzpatrick i 14 under og Alex Noren i 13 under par. Rory McIlroy er på fjerdepladsen i 12 under par ligesom Tyrrell Hatton. Med den placering ligger McIlroy fortsat til at løbe med den samlede sæsonsejr.

Rasmus Højgaard kom rundt i par i tredje runde af sæsonfinalen i Dubai. Birdies på både 16. og 17. hul fik runden til par. Samlet seks slag under par ligger Rasmus Højgaard på en delt 11. plads før sidste runde. Danskeren havde nogle treputs undervejs, og på 18. hul par 5, drivede han i vandet, men fik alligevel et kort put tilbage for birdie, som  desværre blev misset.

Slutter Rasmus Højgaard turneringen på den delte 11. plads, vil han ligge til at tabe et par placeringer til nummer 18 på årets endelige DP World Tour Ranking – som i øvrigt fremover igen kommer til at hedde Race to Dubai. Placeringen vil  heller ikke bringe ham ind i top-100 på verdensranglisten, hvor han i dag er nummer 107.

Thorbjørn Olesen gik ligeledes sin tredje runde i par efter tre bogies og tre birdies, og er dermed fortsat to slag over par totalt og på nu en delt 37. plads blandt de 50 spillere i feltet.

Related posts

X