Formstærk dansker kan overgå Brooks Koepka i denne uge

Formstærk dansker kan overgå Brooks Koepka i denne uge

Han har allerede vundet to gange på Challenge Tour og er mere eller mindre sikker på at rykke op på DP World Tour. Men det stopper ikke Rasmus Neergaard-Petersen.

Danskeren er igen med fremme på kontinentets næstbedste golftour. Ved Challenge de Espana har Furesø-spilleren to slag op til førstepladsen inden weekendens finalerunder. Dermed kan han potentielt rykke op på DP World Tour allerede nu. Tre sejre på Challenge Tour sikrer nemlig en prompte oprykning til den overliggende europatour.

Hvis Rasmus Neergaard-Petersen indhenter franske Sébastien Gros og afviser resten af feltet, kan han med en sejr blive den første dansker nogensinde til at sikre et DP World Tour-kort ved hjælp af tre sejre på Challenge Tour i samme sæson. Tidligere har Thomas Bjørn, Joachim B. Hansen og Marcus Helligkilde vundet ranglisten, hvilket den nuværende etter også er i spil til.

Skulle Rasmus Neergaard-Petersen vinde i denne uge og sikre sit DP World Tour-kort tidligt, vil han være den hurtigste spiller til at opnå det af den lille gruppe, som har formået den præstation. Han kan blive den 13. af slagsen og vil blive den hurtigste til at gøre netop det.

Sådan lyder det fra golfskribenten Ben Coley på mediet X. Rekorden sidder den mangfoldige majorvinder, amerikanske Brooks Koepka, på. Han vandt nemlig tre gange på Challenge Tour tilbage i 2013.

Der er altså masser på spil for Rasmus Neergaard-Petersen i denne uge. Skulle det glippe, er der en travl Challenge Tour-kalender forude, hvor feltet om to uger indtager Odense Eventyr Golf til den danske afdeling.

Related posts

X