Santander
Vilcon
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Golfhæftet
Loewe
Primo Tours
Bolig udland
header abonnemnt teaser
FORTJENT HYLDEST TIL THOMAS BJØRN DER RUNDER MILEPÆL I HIMMERLAND

FORTJENT HYLDEST TIL THOMAS BJØRN DER RUNDER MILEPÆL I HIMMERLAND

Af Peter Skott Carlsen

For to år siden spillede Søren Kjeldsen ved Made in Denmark sin turnering nummer 500 på Europa Touren, og når der om få uger igen er folkefest i Himmerland, er det så Thomas Bjørn, der runder den imponerende milepæl. En milepæl der fortjener stor hyldest.

Thomas Bjørn kom på Europa Touren i 1996, og han har siden opbygget en imponerende karriere som Danmarks mest vindende golfspiller. Allerede i sin rookiesæson vandt han Loch Lomond World Invitational, og siden er yderligere 14 sejre kommet til. Heriblandt ved Commercialbank Qatar Masters i 2011 som vist på billedet. I sine nu 498 starter er det blevet til hele 63 top-10 resultater, hvoraf de tre er andenpladser i majors.

– Læs mere: Tre danskere i årets sidste og stærkeste major

Made in Denmark oplyser, at man vil hylde Thomas Bjørn, når han under åbningsrunden kommer til hul 10, og mon ikke promotor Flemming Astrup og hans team har noget spektakulært i ærmet, ligesom da man hyldede Søren Kjeldsen på Himmerland Hill i 2015.

Turnering nummer 499 på Europa Touren spiller Thomas Bjørn i denne uge, når han er med ved U.S. PGA Championship, der spilles i North Carolina.

 

Relaterede artikler

4 Comments

 1. minecraft

  Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you
  may be a great author. I will make sure to bookmark your blog and
  will often come back very soon. I want to encourage you continue
  your great job, have a nice afternoon!

 2. minecraft

  You’ve made some decent points there. I checked on the net for additional information about the issue and found most people will go along with
  your views on this site.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X