FORTJENT HYLDEST TIL THOMAS BJØRN DER RUNDER MILEPÆL I HIMMERLAND

FORTJENT HYLDEST TIL THOMAS BJØRN DER RUNDER MILEPÆL I HIMMERLAND

Af Peter Skott Carlsen

For to år siden spillede Søren Kjeldsen ved Made in Denmark sin turnering nummer 500 på Europa Touren, og når der om få uger igen er folkefest i Himmerland, er det så Thomas Bjørn, der runder den imponerende milepæl. En milepæl der fortjener stor hyldest.

Thomas Bjørn kom på Europa Touren i 1996, og han har siden opbygget en imponerende karriere som Danmarks mest vindende golfspiller. Allerede i sin rookiesæson vandt han Loch Lomond World Invitational, og siden er yderligere 14 sejre kommet til. Heriblandt ved Commercialbank Qatar Masters i 2011 som vist på billedet. I sine nu 498 starter er det blevet til hele 63 top-10 resultater, hvoraf de tre er andenpladser i majors.

– Læs mere: Tre danskere i årets sidste og stærkeste major

Made in Denmark oplyser, at man vil hylde Thomas Bjørn, når han under åbningsrunden kommer til hul 10, og mon ikke promotor Flemming Astrup og hans team har noget spektakulært i ærmet, ligesom da man hyldede Søren Kjeldsen på Himmerland Hill i 2015.

Turnering nummer 499 på Europa Touren spiller Thomas Bjørn i denne uge, når han er med ved U.S. PGA Championship, der spilles i North Carolina.

 

Relaterede artikler

X