FRA HURTIG HJEMREJSE TIL GOD CHECK I VANVITTIG SENIOR OPEN

FRA HURTIG HJEMREJSE TIL GOD CHECK I VANVITTIG SENIOR OPEN

Af Mogens Nielsen

Steen Tinning kom utroligt nok videre i Senior Open Championship og har lørdag spillet en god tredje runde. De førende er endnu ikke gået ud. De kan følges på Viasat Golf fra klokken 17:30.

Fredagens anden runde i seniorernes Open Championship udviklede sig helt vanvittigt. Hård vind og silende regn var tæt på at, de sidste i feltet måtte notere runder i hundrede slag.

Læs også: Tinning har det svært

Steen Tinning var som beskrevet fredag kommet ind i 12 under par og på den anden side af top 100, var han nærmest afskrevet. Heldigvis forlod danskeren ikke anlægget, for helt utroligt endte cuttet i 13 over par.

Lørdag er der scoret væsentligt lavere og Steen Tinning har gået sin runde i to under par, 69. Ti over totalt er Tinning inde som delt nummer 52 i finalefeltet på 82 spillere. Nummer 82 og med den røde lanterne på baggen ligger efter runden i totalt 20 over par. Det er dog kun et slag fra fire foranliggende spillere.

De førende, der også er over par totalt er først på vej ud i skrivende stund. Viasat Golf sender fra klokken 17:30 til 20:00 og kan også følges her.

Relaterede artikler

X