Frances vandt og spiller sig tæt på Challenge Tour

Frances vandt og spiller sig tæt på Challenge Tour

Trust Forsikring Championship i Køge endte med en suveræn sejr til Møns Alexander Frances. Frances var allerede i front inden finalerunden, og hans føring kom aldrig i fare. Efter en start med pars på de første fem huller, lavede han tre birdies på de sidste fire huller på for-9, og fik slået et solidt hul til forfølgerne, så trods en enkelt bogey og en stribe pars, så blev han ikke indhentet.

Frances lukkede med en birdie og en eagle på hul 16 og 17, så han endte med at gå dagens bedste runde, og vandt med hele fem slag.

Det er hans anden sejr på fire uger, efter han også vandt i Esbjerg. Med sejren rykker han op på femtepladsen på Road to Europe og dermed op på en af de fem pladser, der giver avancement til Challenge Tour.

Peter Launer Bæk blev nummer ni, og rykkede op på tredjepladsen på ranglisten, der føres af de to svenskere Charlie Lindh og Bjørn Åkeson. Åkeson sluttede på andenpladsen i dag, og har sammen med Lindh så mange point, at deres oprykning til Challenge Tour er sikret. For de to danskere er intet afgjort inden de sidste fem turneringer.

Related posts

X