Fransk stjernefrø vandt efter sand opvisning

Fransk stjernefrø vandt efter sand opvisning

Det var helt tæt inden finalerunden ved Aramco Team Series på Ladies European Tour i Singapore. Tre spilere delte førstepladsen inden sidste runde, med verdens nummer et Lydia Ko lige efter. Udover Ko var nummer 14 og 24 i verden, Danielle Kang og Linn Grant med i top-7 på leaderboardet, så de tre højst rangerede spillere i feltet, var med i kampen om sejren.

Og det var tæt i starten af runden med op mod ti spillere, der kunne vinde, men Kang. Ko, Grant og alle de andre blev alle tilskuere til en velspillende franskmand, der især på de sidste 12 huller spillede fejlfri golf. Efter pars på de første seks huller leverede 22-årige Pauline Roussin en sand opvisning med birdies på otte af de næste ti huller, og fik et hul på fem slag til Kang og Ko.

Her er hendes birdie på hul 16. Artiklen fortsætter under videoen.

Den tidligeren amatør-verdensetter kunne derfor nyde turen op ad 18. med sin kæreste som caddie i denne uge. Det endte med en sikker par på sidste hul, og en sejr på fire slag til Danielle Kang, der med en birdie på 18. tog andenpladsen alene foran Lydia Ko på tredjepladsen.

Sejren er Roussins anden på LET. Hun vandt i sin bare anden start som professionel i Skäftö Open i Sverige i august 2021, men efter hun fik kort til LPGA inden 2022-sæsonen, så hun primært spillet i USA. Med sejren rykker hun op som nummer tre på Race to Costa del Sol, og verden nummer 92 er bestemt i spil til en plads på det europæiske Solheim Cup hold til september.

Nicole Broch Estrup startede dagen på den delte syvendeplads, og spillede med Lydia Ko, men danskeren havde en hård dag på kontoret. Det blev blot til en enkelt birdie, på hul 15, og efter en tur i vandet på hul 18 kom dagens fjerde bogey. Dermed endte hun på en delt 20. plads.

Emily Pedersen sluttede som nummer 46 efter en runde i 75 slag.

Related posts

X