FRANSKMAND SIKREDE SIG FØRSTE EUROPEAN TOUR SEJR

FRANSKMAND SIKREDE SIG FØRSTE EUROPEAN TOUR SEJR

Af Nicolai Jaquet
Det blev tæt på The Dutch ved finalen i KLM Open, da franske Romain Wattel tog sin første sejr på European Tour.

Søndag morgen var tredje runde ved KLM Open blevet færdigspillet. Her havde thailænderen Kiradech Aphibarnrat lagt sig i spidsen.

Men han var rundt i to over par på fjerde runde om eftermiddagen, og sejlede tilbage på en delt niendeplads. Dermed var der åbent spil om sejren, og her var det franskmanden Romain Wattel, der trak det længste strå.

Han sikrer sig sin første sejr på European Tour og 300,000 euro i præmiepenge. Han rykker derfor helt op i den eftertragtede top 60 på Race to Dubai, der giver adgang til sæsonfinalen DP World Tour Championship. Wattel er nummer 55.

LÆS: Dramatisk finale i sæsonens sidste major

Andenpladsen tog canadieren Austin Connely sig af. Han sluttede i 14 under par – et slag efter Wattel. Tredjepladsen i 13 under blev delt mellem hele fem spillere. Det var de to sydafrikanere Justin Walters og George Coetzee, englænderne Lee Westwood og Eddie Pepperell, Franske Joel Stalter og tyske Sebastian Heisele.

Endelig stilling kan ses her

I næste uge gælder det Portugal Masters, hvor Anders Hansen i sidste sæson var med helt fremme og spille om sejren. Han er også med i år, og er bare en blandt mange danskere. I denne uge var det kun Jeff Winther, der var med, så det bliver rart at få flere af danskerne på græs.

Udover Hansen er det Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Jeff Winther, Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen, der udgør det seks mand store danskerfelt.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------