Frederik Kjettrup vinder igen

Frederik Kjettrup vinder igen

Sikke en start på den professionelle karriere. Frederik Kjettrup har kun spillet tre turneringer som professionel, US Open, og så to på PGA Tour Americas, og de to sidstnævnte er begge endt med sejr til danskeren.

I sidste uge vandt han i Victoria i Canada, og natten til mandag vandt han ATB Classic ligeledes i Canada. Sejren i ATB Classic kom i hus efter en solid finalrunde, hvor nordjyden efter en bogey på hul to lavede birdies på hul 4, 6 og 7, og lagde sig i spidsen. De nærmeste forfølgere nåede op på siden af Kjettrup, men faldt alle fra i løbet af de sidste ni huller. Her øgede Kjettrup forspringet med birdes på hul 11 og hul 16, og da han nåede 18. tee havde han hele tre slag af give af.

Se hans approach til hul 16 her:

Det blev ikke nødvendigt. Med en par på hul 18 vandt Brønderslev-spilleren sin anden sejr på otte dage, og overtager samtidig førstepladsen på PGA Tour Americas rangliste. Efter blot to uger som medlem af touren, er avancementet til Korn Ferry Tour næsten allerede sikret, og nu jagter han sejr nummer tre, så han ikke skal vente. til 2025 med at spille på Korn Ferry Tour.

Det er et lille stykke dansk golfhistorie som Frederik Kjettrup er ved at skrive få uger efter han forlod college i Florida.

Related posts

X