Friedrichsen ene tilbage af otte til start

Friedrichsen ene tilbage af otte til start

Sebastian Friedrichsen er eneste danske finaledeltager i Challenge Tour turneringen B-NL Challenge Trophy i Holland. Der var otte til start, men cuttet kostede de syv et misset cut. Dermed har det fortsat ikke været nogen stor sæson for danskerne på Challenge Tour, hvor Jeppe Kristian Andersen som nummer 40 på Road to Mallorca, var bedste dansker på ranglisten, men nu må forudse at rykke nogle pladser ned, efter han var blandt de syv, der ikke klarede cuttet i Holland.

Sebastian Friedrichsen var nummer 100 på rankingen, men kan i denne uge tage et godt hop op ad listen. Han gik de to indledende runder i 71 og 67 og lå inden tredje runde på en delt 23. plads.

Tredje runde startede skidt for Friedrichsen med dobbeltbogey på første hul, men herefter fire birdies over de næste 13 huller. En ny dobbeltbogey på 16. hul bragte runden i par, som også blev resultatet. Det gav dog et par placeringer frem for Friedrichsen, der er delt nummer 21 før søndagens sidste runde.

Der er langt op til toppen af finalefeltet, hvor Benjamin Hebert fra Frankrig er 11 under par og to slag foran fire spillere. Friedrichsen har tre slag op til en placering i top-10.

Related posts

X