GARCIA GENVANDT ANDALUCIA MASTERS PÅ VALDERRAMA

GARCIA GENVANDT ANDALUCIA MASTERS PÅ VALDERRAMA

Af Mogens Nielsen

Her bringer vi resultater fra European Tour, hvor turneringens vært også tog titlen, Challenge Tour og LPGA Tour. Anders Hansen fik et fantastisk resultat på Valderrama og skal nu i tænkeboks om, hvorvidt han skal give karrieren en chance.

Anders Hansen sluttede fornemt på Valderrama, hvor han med en sidste runde i 70 atter rykkede en plads frem og sluttede på en delt sjetteplads med bare en spiller mere. Anders får dog ikke en kategori, der kan give særlig mange starter i 2018, nu hvor han ikke mere kan komme ind via karriere indtjeningslisten. Anders fortalte til Viasat Golf efter runden, at han skal i tænkeboks og forventer at tage en beslutning inden længe. Anders Hansen kunne finde på at forsøge at erhverve kortet via Tourskolen, men om lysten er til det, skulle han først lige tænke over.

Sergio Garcia var vært for Andalucia Valderrama Masters, men ugæstfri nok til at løbe med sejren. Tidligt i finalerunden stod det klart, at kampen om titlen alene blev et anliggende mellem Garcia og Joost Luiten.

Den spanske vært, der er nummer 11 i verden, sluttede med en runde i 67, fire under par og totalt i 12 under par, var han et slag bedre end Luiten, der gik sidste runde 66. Luiten var tæt på at hole et langt putt for birdie og omspil på sidste hul. Garcia kommer med sejren tilbage i top 10 på OWGR, akkurat som nummer 10. Turneringen blev senest spillet i 2011 og der vandt Sergio Garcia også.

Englænderen Daniel Brooks blev nummer tre i syv slag under par.

Søren Kjeldsen endte på en delt 18. plads og Lasse Jensen på en delt 36. plads i Spanien.

Slutresultatet på Valderrama kan ses her

På Challenge Touren klarede alle fire danskere cuttet i The Foshan Open i Kina. I finalerunden gik alle fire over par, men fik alligevel hæderlige resultater med hjem. Joachim B. Hansen og Jeff Winther sluttede begge delt 26, Martin Ovesen delt 33 og Morten Ørum blev delt nummer 53, da han sluttede skidt med en runde i 79.

Waliseren Oliver Farr vandt. Han havde fem og seks slag ned til nummer to og tre.

Resultat med pengepræmier fra Kina kan ses her

Nicole Broch Larsen blev delt nummer 17 i Taiwan Championship og tjente flotte 26.052 dollars. Her vandt koreaneren Ji Eun-Hee suverænt.

Resultat med pengepræmier kan ses her fra LPGA Tour turneringen Taiwan

Relaterede artikler

X