GOD DANSK START I DAMERNES MAJOR

GOD DANSK START I DAMERNES MAJOR

Af Mogens Nielsen

Begge danske damer fik en god start i den stjernespækkede Major, The Evian Championship, der også er årets sidste. Koreaner med allerede en Major sejr i år fører efter superrunde.

Koreas Sung Hyun Park, der er tidligere i år vandt U.S. Women’s Open og er nummer tre både på verdensranglisten og på LPGA Tourens rangliste, lagde ud med formidable 63 slag i The Evian Championship og fører turneringen efter første af de nu blot tre runder, der skal afgøre årets sidste Major.

Der er stadig nogle damer på banen, men stillingen vil næppe ændre sig meget, her hvor begge danske damer er inde.

Nicole Broch Larsen kom bedst fra start i to under par, 70. Fire birdies og to bogies bød runden på. Nicole kom i klubhuset på en delt 14. plads. Den sidste birdie faldt efter et flot indspil på niende, par 5 og et holet putt fra halvanden meter. Men Nicole havde haft flere andre chancer undervejs.

Emily K. Pedersen gik sin runde i par, 72 slag og er placeret som delt nummer 38. Men par vidner om en rigtig elevatorrunde. Emily startede med bogey på 10. hul. Herefter birdie, eagle og birdie fra 12. til 14. Tre under par var Emily i top 5, men dobbeltbogies på både 17. og 18. hul sendte hende langt tilbage i stillingen. Lidt roligere gik det hjem fra første hul, hvor to birdies og en enkelt bogey stabiliserede det hele lidt, med gode chancer for at komme videre efter lørdagens anden runde.

The Evian Championship, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------