GOLFREJSEPORTAL UDGIVER GRATIS THAILAND-GUIDE

GOLFREJSEPORTAL UDGIVER GRATIS THAILAND-GUIDE

I Thailand findes der mere end 250 golfbaner, hvilket gør landet til en af danskernes mest velbesøgte vinterdestinationer. Nu får golfspillere hjælp fra GolfersGlobe.com med at finde deres favoritbaner til den næste golfrejse til Thailand.

Hvert år rejser mere end 100.000 danskere på ferie i Thailand. Mange kommer for at slappe af og nyde strandlivet, mens andre har golfkøllerne pakket og klar.

De populæreste golfområder er Hua Hin, Pattaya og Phuket. Prismæssigt ligger Hua Hin i den fornuftige ende, mens golf på Phuket er noget dyrere. Hvad de færreste er klar over er, at der rent faktisk også findes mere end 50 golfbaner omkring Bangkok. Det er dog ikke danskerne, der slider på fairways i Thailands hovedstad, men for japanere og koreanere er Bangkok en golfdestination i sig selv.

Den nye golfguide fra GolfersGlobe rummer baner fra alle de kendte destinationer og sågar også fra Nordthailand, der er Thailands oversete område rent golfmæssigt. Men Thailands smukke og bjergrige områder længst mod nord er i den grad en rejse værd. Har man besøgt Chiang Mai, så undrer man sig over at ikke flere golfturister finder vej hertil, for banerne er topklasse, og priserne langt mere rimelige end eksempelvis på Phuket.

Golfguiden, der kan downloades gratis nedenfor, er ikke nogen helt almindelig guide. For da GolfersGlobe besluttede sig for at lave en Top 20 liste over Thailands bedste golfbaner henvendte man sig til Thailand-eksperten, Daisuke Kato. Mr. Kato er japaner, men har boet i mere end 10 år i Thailand. Igennem årene har han besøgt samtlige af Thailands golfbaner, så hvem var det mere nærliggende at stille spørgsmålet:

Hvilke 20 thailandske golfbaner ville du invitere tre af dine bedste venner med ud og spille?

Eneste krav til udvælgelsen var, at det skulle være baner, som var åbne for green fee spillere. Resultatet blev en liste med nogle aldeles fremragende golfbaner, som blev valgt ud fra følgende kriterier; beliggenhed, layout, stand og vedligeholdelse samt totaloplevelsen ved at spille netop disse baner.

DOWNLOAD GOLF-GUIDEN

Med golfguiden i hånden er det nu blevet lettere at foretage et kvalificeret valg, når man skal vælge golfbaner til den næste golfrejse til Thailand. Vil du se flere billeder og videoklip fra golfbanerne i Thailand, så besøg GolfersGlobe.com, hvor du finder masser af inspiration til golfferien.

Relaterede artikler

X