GREAT NORTHERN HAR FUNDET NY CHEFTRÆNER

GREAT NORTHERN HAR FUNDET NY CHEFTRÆNER

I slutningen af oktober valgte Marc Molin, nuværende Head Pro på Great Northern, at søge nye udfordringer. I den forbindelse har ledelsen på Great Northern været på udkig efter en afløser. Valget er faldet på Kenneth Hansen, 34 år, som senest har været ansat i Kolding Golf Club, hvor han har været fungerende cheftræner i 10 år.

Det skriver Great Northern i en pressemeddelelse.

– Vi har store ambitioner om at løfte vores akademi til et nyt niveau for medlemmer såvel som gæster. Derfor har det været vigtigt for os at finde en profil, som vi har 100 procent tillid til kan løfte denne opgave. Ansættelsen af Kenneth er vi både stolte og yderst begejstret over, udtaler Peer Rysgaard, direktør for Great Northern.

Kenneth Hansen har blandt andet været træner for Nicolai og Rasmus Højgaard, lige som han de seneste år har været konsulent for det danske pige- og damelandshold. Herigennem har han fået muligheden for at undervise blandt andre Nanna Koerstz Madsen og Emily Kirstine Pedersen.

Desuden har han har taget talrige uddannelser i både Europa og USA inden for golfundervisning. De seneste år har han specialiseret sig inden for shortgame og putting.

– Jeg glæder mig utroligt meget til en ny og spændende udfordring. Great Northern har efter min mening de bedste faciliteter i Danmark, og jeg tror på, at jeg sammen med det nye team kan rykke akademiet og undervisningen på Great Northern til nye højder.

Kenneth Hansen tiltræder sin nye stilling som cheftræner på Great Northern den 1. april 2022.

Related posts

X