HELLIGKILDE HOLDER FANEN HØJT I HOLLAND

HELLIGKILDE HOLDER FANEN HØJT I HOLLAND

Torsdag var det Martin Leth Simonsen, som repræsenterede Danmark øverst i feltet ved Dutch Open. Fredag overtog Marcus Helligkilde så andenpladsen, da han kom rundt i 66 slag.

Andenpladsen deler han med belgiske Thomas Detry, mens svenske Kristoffer Broberg indtog førstepladsen med en ny banerekord på Bernardus Golf. Han var nemlig otte slag under par fredag.

Martin Leth Simonsen er fortsat med fremme. Han kunne ikke følge op på første dag, men en runde i to slag under par holder ham i top-10. Simonsen kan i denne uge skrabe point sammen til Road to Mallorca-ranglisten på Challenge Tour, da European Tour-turneringen i Holland tilsvarende giver point til den sekundære tour i Europa.

Det har aalborgenseren særligt brug for i sin jagt på et European Tour-kort, mens Helligkilde er sikret sin plads på European Tour i 2022.

Benjamin Poke har været uden gode resultater i store dele af sæsonen, men fredag spillede han sig tæt på toppen i Holland. En runde i 66 slag betyder, at han indtager en delt 18. plads. Derudover kravlede Joachim B. Hansen op i leaderboardet, da han med en runde i fire slag under par samlet er fem slag under par. Han er på en delt 30. plads.

Lucas Bjerregaard er eneste dansker, der misser cuttet ved Dutch Open.

Related posts

X