HELLIGKILDE PÅ JAGT EFTER STORSPILLENDE SVENSKER

HELLIGKILDE PÅ JAGT EFTER STORSPILLENDE SVENSKER

Marcus Helligkilde er godt med i Holland, men han skal stå meget tidligt op søndag, hvis han skal indhente svenske Kristoffer Broberg.

Marcus Helligkilde ligner en mand, der har tænkt sig at udnytte ugens European Tour turnering til fulde. Efter tre runder er danskeren på en andenplads alene efter endnu en bundsolid runde lørdag.

Desværre for danskeren ligner det dog at en storspillende Kristoffer Broberg har tænkt sig at løbe afsted med det hele. Faktisk kunne svenskeren med en eagle på sidste hul gå en runde i 59 slag. Det blev dog ‘kun’ en par, hvorfor han måtte ‘nøjes’ med en runde i 61 slag svarende til 11 under par. Det gør også, at Broberg fører kæmpestort inden sidste runde. Han er 23 under par samlet for turneringen og har hele otte slag ned til Helligkilde på andenpladsen.

Det kunne have været syv, men danskeren tog hulkanten på et kort birdieputt på 18, hvorfor det blev til en runde i fire under par. Det rækker til en samlet score i 15 under par, hvilket altså er bedst af alle udover lige Broberg, der ligner en mand, der skal sikre en tiltrængt svensk sejr på European Tour.

Der er dog alt at spille for søndag ved Dutch Open finalen, der kan følges fra klokken 13.00 på V Golf.

Mathias Schmid, Richard Mansell og Alejandro Canizares er på tredjepladsen i 14 under par.

Joachim B. Hansen og Benjamin Poke ligger side om side i syv under par på en delt 26. plads, mens Martin Simonsen desværre faldt tilbage. En runde i 79 smed ham helt ned på en delt 70. plads i en under for turneringen.

Se stillingen fra Dutch Open her

Related posts

X