Her er den amerikanske Ryder Cup-kaptajn

Her er den amerikanske Ryder Cup-kaptajn

PGA of America kom mandag aften med en stor overraskelse, da man udnævnte den kommende Ryder Cup-kaptajn til dysten mod Europa på Bethpage Black i 2025.

Hvor Tiger Woods’ navn har været hvisket i masser af kroge, havde de færreste nok forventet Keegan Bradley som kaptajn, når amerikanerne er værter til den kommende sæson. Men det er ikke desto mindre den 38-årige amerikaner med seks PGA Tour-sejre og majorsejren i PGA Championship tilbage i 2011 på cv’et.

Dermed bliver Keegan Bradley den yngste kaptajn for USA, siden Arnold Palmer i 1963 var spillende kaptajn som 34-årig. Det skriver PGA Tour på deres hjemmeside.

– Min passion og påskønnelse for golfsportens største holdevent har aldrig været større. Ryder Cup er uden sidestykke i vores sport, og denne udgave vil unægteligt blive spektakulær med historien og tilskuerne på den ikoniske bane in mente, udtaler Keegan Bradley.

Han tager over for Zach Johnson, som blev den tabende kaptajn over for Luke Donald i Rom. Allerede i november blev Luke Donald genvalgt til rollen som europæisk kaptajn og skal dermed forsvare titlen over for Keegan Bradley i 2025.

Related posts

X