HER ER SENDETIDERNE FOR OL-GOLF

HER ER SENDETIDERNE FOR OL-GOLF

Golftv og Discovery+ sender hele den olympiske golfturnering fra Tokyo med otte timers transmission fra alle fire dage. Danmark har Rasmus Højgaard og Joachim B. Hansen med i feltet, der føres an af den nykårede The Open-vinder, Collin Morikawa. Hele turneringen kan ses med danske kommentatorer.

Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

For anden gang i nyere tid skal der uddeles guld, sølv og bronze til golfspillerne, og der venter en spændenden turnering i Tokyo på Kasumigaseki Country Club cirka 50 kilometer nord for selve Tokyo. Der er 60 spillere til start, og med i feltet er de to danskere, Rasmus Højgaard og Joachim B. Hansen. Hansen bliver første dansker på banen, når han slår ud lidt i et natten til torsdag. Højgaard skal på banen klokken 3.

Det er altså golf for natteravnene med direkte transmission af alle spillere fra første til sidste slag alle fire dage – otte timers live sending fra klokken 00.30 hver dag.

USA har som det eneste land fire spillere med i feltet, og både Collin Morikawa, Justin Thomas, Patrick Reed og Xander Schauffele må regnes blandt medaljefavoritterne. Det samme er japaneren Hideki Matsuyama, der kender banen bedre end alle de andre. For Matsuyama vil en OL-medalje på hjemmebane være en af de største præstationer i karrieren.

Mens danskerne ikke er blandt favoritterne, så har Norge en god mulighed for en medalje i Viktor Hovland. Hold også øje med Paul Casey, Rory McIlroy og de to australiere, Cameron Smith og Marc Leishman.

Torsdag den 29.7.: 00.30 – 08.30

Fredag den 30.7.: 00.30 – 08.30

Lørdag den 1.8.: 00.30 – 08.30

Søndag den 2.8.: 00.00 – 09.00

Jesper Knudsen, Søren Hansen samt Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Related posts

X