Højgaard buldrer frem på Pebble Beach

Højgaard buldrer frem på Pebble Beach

Efter en skidt start på AT&T Pebble Beach Pro Am, fik Nicolai Højgaard fundet sit gode spil i anden runde, og er igen med i turneringen på en af verdens mest ikoniske baner. Dette års AT&T Pebble Beach Pro Am er en af PGA Tours Signature Events, hvor der kun er adgang til de 80 bedste spillere, så hele verdenseliten er samlet på halvøen i Californien ud til Stillehavet.

Højgaard indledte turneringen på nabobanen Spyglass Hill med en runde to slag over par og lå blandt de sidste i feltet. Det fik han vendt fuldstændig på hovedet fredag. I selskab med den førende spiller, Thomas Detry, rykkede danskeren stille og roligt op gennem feltet på den smukke bane. Den danks-belgiske duo begyndte på hul 10, og birdies på hul 13, 16 og 18 fik Højgaard væk fra bunden af stillingen inden han på de første huller af banen rykkede ind i top-20.

Først en næsten tap-in eagle på hul 2 efterfulgt af birdies på både hul 3 og hul 4, og pludselig var han syv under par. Desværre fik han kun par på hul seks, dagens sidste par-5 hul, og et tre-putt på det korte ikoniske hul 7. Heldigvis svarede han igen med birdie på hul 8.

65 slag og et avancement på hele 48 pladser på leaderboardet. Højgaard var sammen med Ludvig Åberg bedst på anden runde da de kom i klubhuset, men de to skandinaver blev overgået af verdens nummer et kort efter. Scottie Schefffler sluttede med to birdies og noterede en 64’er, og spillede sig op på en delt førsteplads sammen med Detry og Åberg. De tre spiller i førerbold lørdag, og begynder weekenden seks slag foran Højgaard. Danskeren har selskab af US Open vinderen fra i fjor Wyndham Clark og Matt Kuchar i aften.

Tredje runde kan følges på discovery+ eller Eurosport fra 19.00.

Related posts

X