HØJGAARD FORBIGÅET SOM ROOKIE OF THE YEAR

HØJGAARD FORBIGÅET SOM ROOKIE OF THE YEAR

Af Peter Skott Carlsen.

Sæsonen på Europa Touren sluttede søndag i Dubai, og mandag blev der så sat navn på Rookie of the Year. Rasmus Højgaard var takket være sine to sejre kraftigt i spil til hæderen, men den endte med at gå til en finne.

For første gang i Europa Tourens historie går hæderen som Rookie of the Year til en spiller fra Finland. Det blev offentliggjort mandag, hvor Sami Välimäki modtog nyheden. Det 22-årige talent vinder efter en sæson, hvor højdepunkterne var sejren i Oman Open, en andenplads i ISPS Handa Wales Open og en 5. plads ved DP World Tour Championship.

Fra dansk side havde vi alle selvfølgelig håbet, at Rasmus Højgaard ville modtage hæderen efter den imponerende sæson med to sejre på Mauritius og i England og yderligere fire top-10 resultater. Samlet slutter Højgaard som nummer 16 på Race to Dubai Rankings, mens Välimäki bliver nummer 11.

Bag kåringen af Sami Välimäki stod et udvalg bestående af David Howell (Tournament Committee Chairman), Robert Karlsson (Committee Member), Keith Walters (European Tour Chief Operation Officer) og David Probyn (European Tour Deputy Director of Tour Operations).

Selvom der sikkert er skuffelse i Højgaard-lejren ovenpå nyheden, så skal der hvertfald fra Golfavisen lyde et kæmpe tillykke med en fantatisk sæson.

Relaterede artikler

X