HØJGAARD I BÅDE TOP OG BUND I FRANKRIG

HØJGAARD I BÅDE TOP OG BUND I FRANKRIG

Af Mogens Nielsen

Nicolai Højgaard var fredag bedst af alle i feltet, da han gik sin anden runde i hele syv under par, mens store dele af feltet havde det svært. Danmark fik fire af sine ni startende spillere videre til weekenden.

Efter et par svære dage i Frankrig på Challenge tour, endte cuttet i tre slag over par og bare 19 spillere er under par ved indgangen til weekendens finalerunder.

Bedst af alle fredag var Nicolai Højgaard, der ellers kun har været i pengene i en ud af tre foregående starter, nemlig i Tyrkiet i april måned. Runden bragte Nicolai frem på en delt tredjeplads i samlet fire under par.

Tvillingbror Rasmus har hidtil været den, der har klaret sig bedst på touren som tredje højest rangerede dansker. Men Rasmus sluttede 19 slag dårligere end Nicolai blandt de sidste i feltet. Motivationen har nok heller ikke været i top efter 78 torsdag. Det betyder at Rasmus i sin næste optræden skal bruge en af de syv invitationer, han kan modtage i sæsonen.

Læs også: Nanna igen med god start på LPGA tour

Martin Simonsen er fortsat meget stabil. 71 blev fulgt op med 70 og Martin ligger på en delt 16. plads i en under par.

Benjamin Poke er også videre. Det er fra par på en delt 20. plads og to slag længere tilbage ligger Christian Gløet på en delt 41. plads.

Mark Haastrup og Nicolai Tinning var undervejs i anden runde indenfor cuttet, men satte så nogle slag til. Sammen med Haastrup, Tinning og R. Højgaard, missede også Marcus Helligkilde og Jeppe Huldahl cuttet.

Hollænderen Daan Huizing fører i otte under par med tre slag ned til Sveriges Jacob Glennemo. Et slag længere tilbage følger så Nicolai Højgaard sammen med en franskmand.

Hauts de France kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------