HØJGAARD JAGTER NYT TOPRESULTAT

HØJGAARD JAGTER NYT TOPRESULTAT

Af Mogens Nielsen

Nicolai Højgaard sluttede sin tredje runde fornemt på Wentworth og er med i top ti i Europatourens største ordinære turnering.

På Wentworth Club i England er der lørdag spillet tredje runde af European Tours Flagskibsturnering, BMW PGA Championship. Nicolai Højgaard viste, at han har formen med sig fra sidste uge, idet han sluttede sin runde fornemt og nu er på en delt tiendeplads før søndagen. Nicolai var ‘blot’ i par efter fire birdies og fire bogies på de første 14 huller. Men herefter blev det tre birdies på de sidste fire huller og et avancement fra fredag på fire placeringer. Nicolai er samlet ti slag under par, hvilket kun er fire slag fra den førende, tre fra nummer to og et slag fra fire mand på den delte tredjeplads.

Det er i 14 under par italieneren Francesco Laporta, der er i spidsen med englænderen Laurie Canter på andenpladsen et slag efter.

Som nævnt tidligere lørdag  vil søndagens resultat indgå i kampen om de sidste fire automatiske pladser til Ryder Cup holdet og ikke mindst præge Padraig Harringtons tanker om de tre Captain’s Picks.

De tre øvrige danske finalister ligger lidt spredt længere ned i feltet. Joachim B. Hansen er delt nummer 25, Lucas Bjerregaard delt 43 og endelig som nummer 78 Jeff Winther, der havde en rigtig skidt runde.

BMW PGA Championship, Leaderboard

Related posts

X