HOMAS SATSNING VIRKEDE OG GAV TREDJE SEJR

HOMAS SATSNING VIRKEDE OG GAV TREDJE SEJR

Max Homa er en sympatisk og udadvendt fyr. Han deler gerne ud af sig selv på de sociale medier, men det kom til at fylde for meget i hans liv, så han ikke kunne koncentrere sig om sin golf. Nu har han omprioriteret sit liv, og det gav ham i går den tredje sejr på PGA Tour.

Indtil Homa i maj 2019 vandt Wells Fargo Championship, var han mest kendt for at “roaste” sagesløse menneskers golfsving på de sociale medier. På godt dansk svinede han folks goflsving til til stor morskab for hans mange følgere på Twitter. I tillæg var han i flere år medvært på podcasten “Get a grip” med Golf Channels vært Shane Bacon, men Homas har for ganske kort tid siden lagt podcasten ned for at fokusere på én ting og én ting alene. At blive bedre til golf.

Om det er den effekt vi allerede søndag kunne se, må være usagt. Men Max Homa vandt Fortinet Championship og tog dermed sin tredje sejr og den anden i 2021 efter han i foråret vandt Genesis Invitational på Riviera Country Club.

En imponerende runde i 65 slag var lige nøjagtig nok til at snuppe sejren med et slag til Maverick McNealy og tre til Mito Pereira. Australske Marc Leishman og Max Homas bedste ven Talor Gooch delte fjerdepladsen i 15 under, fire slag efter Homa.

Manges øjne var rettet mod verdens nummer 1078 inden sidste runde. Jim Knous delte føringen med McNealy, men søndagen blev desværre ikke som han havde håbet. En runde i to slag over par sendte ham ned på en delt 11. plads, hvilket stadig er et flot resultat men langt fra Askepot-historien det kunne have været, hvis han havde vundet.

Med sejren lægger Homa sig i spidsen for den nye sæsons FedEx Cup.

Hos kvinderne havde Malene Krølbøll Hansen en skidt dag på kontoret og gik en 76’er i finalerunden i den forkortede Guardian Championship på Symetra Tour. Det sendte danskeren ned på en delt 46. plads efter en flot 68’er i åbningsrunden.

Slutstilling Fortinet Championship

Slutstilling Guardian Championship

Related posts

X