HUGORM PÅ GOLFBANEN

HUGORM PÅ GOLFBANEN

Af Peter Nielsen

I Sindal Golf Klub er der efter sigende et rigt dyreliv på golfbanen. I weekenden kom flere af klubbens medlemmer tæt på et af de mere sjældne af slagsen, da en hugorm kom i spil.

På golfbanen i Sindal Golf Klub er der et rigt dyreliv. I følge klubbens medlemmer, er der fundet en fin balance mellem dyrene og golfspillerne. Dyrene har vænnet sig til de alle dem, der render rundt og slår til en lille hvid bold, og golfspillerne har vænnet sig til dyrene.

Det betyder, at medlemmer og diverse greenfeespiller ofte kan komme ganske tæt på de dyr, der ellers er meget vanskelige at få på nært hold. Det gælder eksempelvis harer og ænder.

LÆS OGSÅ: VIND ET VANVITTIGT LÆKKERT LUKSUSOPHOLD

Lørdag eftermiddag kom flere af golfspillerne på banen helt tæt på et ganske specielt dyr, der ikke ses hver dag i Sindal. Mellem herrernes og damernes teested på hul 5, lå der nemlig en hugorm. Hugormen lå ganske stille, og rørte sig ikke, selv om den blev grundigt studeret af de forbipasserende golfspillere. Sikkert fordi den er helt klar over, at den er fredet. Derfor var der fred og ingen fare – hverken for golfspillere eller hugorm.

Historien sendt ind af Erling Johansen fra Sindal Golfklub. Golfavisen.dk takker for historien og opfordrer andre til at indsende fortællinger fra livet i de danske golfklubber. 

Relaterede artikler

X