HUNDEBØLL LEVERER IGEN VAREN PÅ CHALLENGE TOUREN

HUNDEBØLL LEVERER IGEN VAREN PÅ CHALLENGE TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Indtil sidste uge havde Oliver Hundebøll ikke leveret de store resultater på Challenge Touren, men i Marokko hentede han med en flot tredjeplads karrierens bedste resultat, og at det ikke var en enlig svale, beviste han under åbningsrunden torsdag i Irland. Her er seks danskere til start, og af dem er de fire lige nu indenfor cutgrænsen.

Oliver Hundebøll er en del af Team Made in Denmark, og derfor får han en række invitationer til at spille med på Challenge Touren, og søndag kvitterede han med en meget flot tredjeplads i Marokko. Den sendte ham helt frem til en 72. plads på tourens rangliste, Road to Mallorca, men den 20-årige dansker vil mere, og derfor er han i denne uge med i Stone Irish Challenge. Her åbnede han turneringen med en runde i 69 slag (-3), og som nummer ti er han bedst placerede dansker.

– Læs mere: Dansk duo flot fra start i Italian Open

Der er yderligere fem danskere med på Headfort Golf Club, og her fik også Marcus Helligkilde en god start med en runde i -2, mens Jeppe Pape Huldahl og Nicolai Tinning begge var rundt i par. Kasper Nyland, der er amatør, har også fået en plads i turneringen, og han skulle bruge 74 slag, mens Peter Launer Bæk brugte yderligere to slag.

En kvartet bestående af Emilio Cuartero Blanco, Daan Huizing, Aaron Cockerill og Laurie Canter var alle rundt i -5, og de er ét slag foran de nærmeste forfølgere.

Stone Irish Challenge, leaderboard.

Relaterede artikler

X