International turnering i Smørum vender tilbage

International turnering i Smørum vender tilbage

Den 31. juli til 2. august 2023 spilles Smørum Ladies Open igen. I fjor blev LET Access Series-turneringen afviklet for første gang, og nu vender den tilbage på dansk jord.

Dermed spilles turneringen mellem de europæiske storturneringer, Evian Masters i slutningen af juli samt Scottish Open i starten af august. Til den danske turnering er der knap 450.000 kroner i den samlede præmiesum, skriver Smørum Golfklub i en pressemeddelelse.

En af de tilmeldte spillere til turneringen, der har spillere på venteliste, er engelske Gemme Clews, som løb med præmiechecken for førstepladsen i fjor. Det gjorde hun, da tre amatørspillere fra Smørum Golfklub endte foran hende, og hun dermed var den bedste professionelle i feltet. Her vandt Cecilie Leth-Nissen, som var efterfulgt af Amalie Leth-Nissen, nu professionel, og Natacha Høst-Husted på en delt andenplads.

Forud for selve turneringen gennemføres der den 30. juli en pro-am-turneringen, hvor hold med fire spillere sammensættes af én topspiller og tre klubgolfere.

Related posts

X