Irer indhentede Lydia Ko

Irer indhentede Lydia Ko

Ireren Leona Maguire (Billedet) gik en formidabel tredje runde i LPGA tourens sæsonfinale i Florida. Fejlfri med ni birdies lød scorekortet på, eller ni slag under par. Maguire var ved rundens start syv slag efter Lydia Ko, men Ko var lidt sen til at komme i gang og formåede kun to slag under par. Dermed ligger Maguire og Ko side om side i 15 under par før søndagens afgørende runde.

De to kan ende i et hulspils lignende parløb, da de har fem slag ned til Koreas Jeongeun Lee6 og skotten Gemma Dryburgh. Herefter ligger to spillere i ni under par og yderligere fire spillere i otte slag under par.-

Leona Maguire er som verdens nummer 20 eneste irer i top-100 på Rolex Rankings. Hun har en del rekorder på sit cv, blandt andet som den spiller, der har indtaget førstepladsen på de kvindelige amatørers verdensrangliste, nemlig 135 uger. Hun blev professionel som 25 årig i 2019, hvor hun endte som nummer syv på Symetra Tour og dermed fik kortet til LPGA Tour. I marts i år vandt hun LPGA Drive On Championship som sin indtil nu eneste sejr på LPGA Tour.

Nanna Koerstz Madsen har også i 2022 sikret sin første før sejren på LPGA Tour. En sejr der har sikret den danske stjerne den fornemme nominering som årets sportsnavn 2022 i Danmark.

Nanna Koerstz Madsen gik sin tredje runde i CME Group Tour Championship i par. Her blev de første 13 huller alle spillet i par, og herefter fulgte birdie, trippelbogey, birdie og birdie inden en par igen på 18. hul. Samlet er den danske dame nu på en delt 48. plads. Ærgerligt med den trippelbogey, da en par havde betydet en delt 34. plads og om ikke andet end bedre check i den sidste ende.

Related posts

X