JAGTEN PÅ KORTET FORTSÆTTER I PRAG

JAGTEN PÅ KORTET FORTSÆTTER I PRAG

Af Mogens Nielsen

At hver eneste turnering på Challenge touren er vigtig i jagten på et European Tour kort er vigtig, ses af at kun en spiller fra ranglistens top 12 mangler i D+D Real Czech Challenge i Prag. Det er den bedst placerede dansker på listen, der ikke er md. Han spiller Made in Denmark på Himmerland!

Mens hele det danske fokus i denne uge koncentreres om Made in Denmark presented by Freja, er der også danskere med i Prag, hvor Challenge touren spiller sæsonens bare tredje tællende turnering.

Fra top 12 på tourens rangliste mangler kun nummer tre, danske Martin Simonsen der til gengæld spiller med på Himmerland i Made in Denmark. På kortere sigt, betyder det ikke noget, at Martin ikke har mulighed for at tjene penge til ranglisten i denne uge. Martin er som nummer tre 17.000 euro foran den ikke så spændende plads nummer 16. Og sæsonen er jo først lige startet.

Læs også: Historisk stærkt felt til Made in Denmark by Freja

Det betyder at nummer fire og ti på listen, Mark Haastrup (Billedet) og Rasmus Højgaard begge er med i Prag. Her flankeres de af landsmændene Martin Ovesen, Marcus Helligkilde og Benjamin Poke.

Poke er nummer 46 på ranglisten, Helligkilde nummer 52 mens Ovesen endnu ikke er noteret for et klaret cut i år.

De fire danskere kan sammen med det øvrige felt i Prag følges fra torsdag via dette link

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------