JAPANSK STJERNEFRØ VISER SIG FREM VED SONY OPEN

JAPANSK STJERNEFRØ VISER SIG FREM VED SONY OPEN

Sony Open er årets første turnering med fuldt felt på PGA Tour, og udover de velkendte PGA Tour-profiler har turneringen også en ung japansk himmelstormer til start i sin første almindelige PGA Tour-turnering.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Der er mStørstedelen af 42 spillere, der var med i Sentry Tournament of Champions i sidste uge, er blevet på Hawaii, og spiller igen i denne uge. Deriblandt vinderen Harris English og Joaquin Niemann, der tabte omspillet til English.

Det er dog ikke kun de etablerede navne, der er værd at holde øje med i Sony Open. Japans Takumi Kanaya blev professionel i oktober, men har allerede vundet to gange på den japanske tour. Første gang som amatør i 2019 og senest Dunlop Phoenix i november. Kanaya var rangeret som verdens bedste amatør i hele 55 uger,og spillede med i både The Masters og The Open i 2019. Efter sine flotte resultater i Japan med top-7-placeringer i de seneste fem starter, er han i god form og bliver spændende at fælge på PGA Tour.

Sony Open bliver også en særlig oplevelse for Collin Morikawa, hvis familie kommer fra Hawaii og bor på øen Oahu, hvor der spilles i denne uge. Så han skal nok få masser af opbakning, selvom tilskuere ikke er tilladt på banen.

Sidste år vandt australske Cameron Smith efter omspil med Brendan Steele, og Smith sluttede også 2020 flot af med blandt andet en andenplads i The Masters i november, og som nummer 29 i verden må han bestemt regnes med som en af favoritterne igen i år.

Sony Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2.

(Natten til) fredag den 15.1.: 01.00 – 04.30

(Natten til) lørdag den 16.1.: 01.00 – 04.30

(Natten til) søndag den 17.1.: 01.00 – 04.30

(Natten til) mandag den 18.1.: 00.00 – 04.00

Morten Buckhøj og Jeppe Huldahl kommenterer.

Relaterede artikler

X