JB HANSEN PÅ ANDENPLADSEN I ITALIEN, HVOR KJELDSEN OGSÅ ER VIDERE

JB HANSEN PÅ ANDENPLADSEN I ITALIEN, HVOR KJELDSEN OGSÅ ER VIDERE

Af Mogens Nielsen

Joachim B. Hansen har andenpladsen for sig selv med to slag til de næste i Italian Open. Søren Kjeldsen er også pænt placeret og videre i turneringen.

Joachim B. Hansens ni under par i klubhuset, holdt til en udelt føring næsten runden ud. I en af de sene bolde kom dog englænderen Matthew Fitzpatrick med dagens bedste runde i 65 og kom til ti under par og overtog førstepladsen med JB alene på andenpladsen. Joachims runde i 66 bestod af tre bogies, seks birdies og en eagle.

Det kan altså stadig nå at blive dansk sejr for andet år i træk, idet Thorbjørn Olesen vandt i fjor, men som bekendt ikke har mulighed for at forsvare titlen.

Læs også: JB Hansen fører Rolex turnering med to

På tredjepladsen to slag efter JB Hansen ligger fem spillere i syv under par. Blandt disse Justin Rose, der som verdens nummer fem er turneringens højst rankede spiller. Derimod missede de tre næste favoritter efter verdensranglisten cuttet. Nemlig nummer 11,  den tidligere dobbelte vinder af turneringen Francesco Molinari, Paul Casey, der er nummer 14 i verden og listens nummer 18 Shane Lowry.

Søren Kjeldsen skulle være på en delt 21. plads, samlet fire under par efter en under fredag. Scorekortet viser dog en runde i par og vi har endnu ikke kunnet få bekræftet hvad er er den rigtige score fredag.

Endnu er der enkelte spillere på banen og det er ved at kunne knibe med at få alle ind, før det bliver for mørkt.

Både Jeff Winther og Thomas Bjørn sluttede uden for de 100 bedste og er ude af Italian Open. Cuttet faldt i par og blev klaret af 69 spillere.

Viasat Golf sender tredje runde direkte fra klokken 12:30 til 17:30 og turneringen kan også ses på viaplay.dk og følges på nettet her

Relaterede artikler

X