JEFF FANDT WINTHERVEJEN I HIMMERLAND

JEFF FANDT WINTHERVEJEN I HIMMERLAND

Af Mogens Nielsen

Jeff Winther er kommet en med en runde, der meget vel kan ende med at blive en tangering af dagens laveste i Made In Denmark. Spillerne – og ikke mindst flere danskere – har det svært i den jyske regn, kulde og blæst!

Navnet Winther og nærmest vinter på Himmerland Golf & Spa Resort er måske en god kombi. I al fald er Jeff Winther kommet i klubhuset med en fremragende runde i bare 67 slag efter fem birdies og en bogey på scorekortet.

Runden skal ses i lyset af, at flere spillere kæmper voldsomt med banen, hvor specielt er bagni meget svær. Runder i flere over par er ikke ualmindelige.

Jeff kom i klubhuset på en delt 24. plads og er naturligvis sikker på at skulle på arbejde i weekenden. Spanieren Alvaro Quiros er også i klubhuset med en runde 67. Blandt de færdigspillede fører Quiros i fem under par, mens et par spillere på banen er bedre.

Jeff forklarede efterfølgende forskellen på 73 torsdag i rimelige betingelser med 67 i ekstremt svære, som at han fredag havde valgt at holde sig fra den tykke rough.

Made In Denmark kan følges her og kan også ses direkte på Viasat golf, der fra klokken 15:30 følger eftermiddagens bolde.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------