Santander
header abonnemnt teaser
JEFF SKREV HISTORIE DA ALLE FIRE DANSKERE GIK VIDERE I KENYA

JEFF SKREV HISTORIE DA ALLE FIRE DANSKERE GIK VIDERE I KENYA

Af Mogens Nielsen

Det er om ikke rekord så tæt på, da Jeff Winther otte slag fra første rundes cutgrænse, akkurat kom videre i Kenya efter at have fulgt sin 80’er runde op med 64 og fredagens laveste. Dermed fik Danmark alle med til finalerunderne.

I anden runde af Kenya Open lykkedes det Jeff Winther og Martin Simonsen med deres score i to over par at rykke fra delt 81, da de kom i klubhuset op som slutteligt  delt 65 og dermed videre til finalerunderne. I dagens sidste bold sammen med blandt andre Lasse Jensen, kunne svenskeren Simon Forsstrøm have sendt 14 spillere ude af turneringen med en birdie på det korte niende hul. Han måtte nøjes med par og det lukrerede blandt andre Jeff Winther og Martin Simonson på. Dermed skriver Winther sig ind i historien med et af de største comebacks for at klare et cut. Ydermere kan han glæde sig over sammen med Stuart Manley at være dagens bedste i 64 slag.

Læs også: Stabil Lucas med fin start ved Players

Som tidligere nævnt kom Thomas Bjørn ind i en under par og samlet to under. Efter alle er kommet ind, er det en delt 23. plads.

Lasse Jensen i dagens sidste bold startede stærkt. Fire birdies allerede efter otte huller fra start på tiende. De sidste ti huller blev herefter gået i par efter to birdies og lige så mange bogies. Runden i 67 og samlet på en delt 13. plads i fire under par er Lasse bedste dansker!

I toppen har sydafrikaneren Louis De Jager i 12 under par fire slag ned til Adri Arnaus fra Spanien og Jack Singh Brar fra England.

Finalefeltet er på hele 79 spillere, hvilket kan betyder der cuttes igen efter tredje runde.

Kenya Open, Leaderboard

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------