JOACHIM B. HANSEN RYDDEDE BORDET

JOACHIM B. HANSEN RYDDEDE BORDET

Af Kim Henningsen.

Den højest rangerede i feltet blev en suveræn vinder af The Hurdle arrangeret af Kunde & Co

Europa Tour-spilleren Joachim B. Hansen fik både kram af arrangørens hustru og den største præmiecheck ved The Hurdle arrangeret af bureauet Kunde & Co mandag på Søllerød Golf Klub.

Pro-am turneringen til støtte for de danske golftalenter, som havde deltagelse af nogle af landets bedste professionelle golfspillere, viste, at Danmark har en stribe fremragende unge golfspillere på vej frem, men at erfaringen i den sidste ende blev afgørende.

Joachim B. Hansen vandt både pro’ernes individuelle turnering og den efterfølgende shoot-out blandt de spillere, som havde lavet birdie på 12. hul – dog først efter tre omspilshuller.

De to sejre indbragte den 29-årige dansker 100.000 kr., som godt nok ikke tæller med på Race to Dubai-listen, men alligevel luner lidt i lommen på nordsjællænderen.

Den individuelle turnering vandt Joachim B. Hansen i 65 slag, et slag foran Victor Østerby og Nicolai Tinning, som delte andenpladsen.

Billedtekst: Joachim B. Hansen fik både kram af Helle Kunde og en check på 50.000 kr. for sin sejr i shoot-out turneringen.

Relaterede artikler

X