JOHNSON, GARCIA OG OOSTHUIZEN ER HOVEDNAVNENE I 3M OPEN

JOHNSON, GARCIA OG OOSTHUIZEN ER HOVEDNAVNENE I 3M OPEN

Flere af de profiler der har valgt ikke at spille OL i Tokyo i næste uge, er med i denne uges 3M Open, så der er stjernedrys over feltet med verdens nummer to, Dustin Johnson, som det største navn til start i turneringen, hvor også Sergio Garcia, Luis Oosthuizen er med.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Den regulære PGA TOUR sæson nærmer sig sin afslutning, og 3M Open er den fjerdesidste turnering inden slutspillet begynder i midten af august, og det betyder, at de fleste af de spillere, der er uden for top 125 på FedEx Cup ranglisten er med, men også, at flere af topspillerne, der ikke skal til OL spiller med i denne uge for ikke at få en for lang pause inden det vigtige slutspil.

Dustin Johnson kommer frisk fra The Open med sæsonens første top 10 placering i bagagen, så verdens nummer to må bestemt regnes blandt favoritterne. Blandt favoritterne er også Louis Oosthuizen, Rickie Fowler eller Bubba Watson. Matthew Wolff vandt her i 2019, og efter en periode uden de bedste resultater og en skade, er en tur tilbage til banen hvor han vandt sin første PGA TOUR sejr, måske det der skal til for den talentfulde amerikaner.

Sidste år vandt Michael Thompson i følelsesladet sejr ved 3M Open. Det var Thompsons første sejr på PGA TOUR i syv år, og den kom efter en forfærdelig sæson med kun en top 10 placering. Det viser, at har man ugen, så kan sejren komme ud af næsten ingenting.

Robert MacIntyre har fået adgang via sin 8. plads i The Open, og den unge skotte er på jagt efter et kort til PGA TOUR. Han ligger godt til på den såkaldte non-member rangering, og kan med en topplacering få fuld adgang til PGA TOUR i den kommende sæson.

Efter en uges pause er Sebastian Cappelen også tilbage på startlisten, og med blot fire turneringer tilbage inden FedEx Cup slutspillet, er det ved at være tid for danskeren, hvis han skal nå at kvalificere sig til slutspillet, eller bare sikre sig adgang til Korn Ferry Tourens slutspil. Cappelen mangler stadig de sidste point for at sikre sig en plads i det slutspil, så hans kort til næste sæson kan sikres.

3M Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2/discovery+:

Torsdag den 22.7.: 20.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 13.45)

Fredag den 23.7.: 20.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 13.45)

Lørdag den 24.7.: 18.30 – 00.00

Søndag den 25.7.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Related posts

X