JUBILAREN FIK BEDSTE DANSKE START I ABU DHABI

JUBILAREN FIK BEDSTE DANSKE START I ABU DHABI

Af Peter Skott Carlsen.

Allerede i den tredje uge af januar er stjernerne på Europa Touren samlet til den første Rolex Series turnering, hvor fem danskere er til start ved Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA. Her fik Søren Kjeldsen den bedste start på turneringen.

Imponerende 600 gange har Søren Kjeldsen stillet til start i en turnering på Europa Touren, og fortjent har Europa Touren været ude og hylde ham i forbindelse med Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA. På Abu Dhabi Golf Club blev jubilæet fejret med en runde i 70 slag (-2), der placerer ham på en 33. plads som bedste dansker. Thomas Bjørn var rundt i -1, og det to erfarne danskere er lige nu indenfor cutgræsen, mens Jeff Winther (+1), Rasmus Højgaard (+5) og Joachim B. Hansen (+8) er udenfor.

– Læs mere: Sympatisk nordjyde runder imponerende milepæl

71 ud af 132 spillere var under par, og med hver deres runde i -8 går Shaun Norris fra Sydafrika og Renato Paratore fra Italien ind til anden runde som de førende.

Anden runde fra den første turnering i The Desert Swing kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag morgen fra kl. 08:00.

Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA, leaderboard.

Relaterede artikler

X